Reacties

Eind zomer 2006 nam ik contact op met dhr. Ardesch. Via de stal waar ik stond hoorde ik dat hij paarden in de verhuur had. Ik zocht op dat moment een ervaren wedstrijdpaard (kwpn) met minimaal L niveau om uit te brengen in de wedstrijd sport.
Dhr. Ardesch was op de hoogte van mijn voorliefde voor Friezen en belde mij toen er een supergroene fries bij hem op stal kwam. Ik ben meteen gaan kijken en viel als een blok voor Hindrik (zie bovenstaande foto's).
Mijn eisen werden direct bijgesteld toen ik dat ondeugende koppie met die nieuwsgierige ogen zag. Inmiddels heb ik wel mijn ervaren wedstrijdpaard, maar dan in de vorm van mijn eigen superfries! Hindrik is echt een fijn en werklustig paard en we hebben samen een ijzersterke band. Ik ben nog elke dag blij dat dhr. Ardesch mij belde voor een groene fries!  


Bovenstaand paard, Uboca (Ganges x Proloog), is door PPV Ardesch verhuurd aan Viola. Zij is eigenaresse van manege Hoogvliet. Viola heeft de klasse Z2 dressuur bereikt met de 1.64 metende Uboca. Ze geeft aan dat het een zeer lief paard is en verwacht nog meer van hem. Na het paard 1 jaar gehuurd te hebben, heeft ze hem inmiddels gekocht.